Tekla Modelleur / Werkvoorbereider

Bentstaal uit IJsselstein is een allround staalconstructie bedrijf dat sinds 1959 actief is in de utiliteits- en hallenbouw. Bentstaal betekent ‘Flexibiliteit in Staal’, waar wij onder verstaan dat de wensen van de klant vertaald worden in economische oplossingen met korte realisatie tijden. Na verkrijging van de opdracht worden op onze tekenkamer in eigen beheer staalconstructies uitgewerkt m.b.v. 3D stations. Zo ook voor de dak- en gevel beplating zodat Bentstaal een perfecte aansluiting tussen het skelet en de jas van een gebouw kan garanderen.

De productieruimte bedraagt ± 6000 m2, waaronder onze eigen interne spuiterij. De montage gebeurt met eigen montage ploegen en/of geselecteerde partners.

Het Bentstaal team van ± 40 vakmensen garandeert een hoogwaardig eindproduct.

Wij zoeken:

Tekla modelleur/Werkvoorbereider


Functieomschrijving
Vanwege de groeiende bedrijfsactiviteiten zijn op zoek naar een Tekla modelleur/werkvoorbereider. 

Het doel is om op een efficiënte manier het tekenwerk van onze opdrachtgever te vertalen in Tekla waarmee onze productie informatie wordt gegenereerd.  Tevens verzorg je de plan- detail en overzichtstekeningen. Binnen deze functie bestaat de mogelijkheid om op verschillende vlakken door te groeien.


Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden