Beplating van onze staalconstructies

In de beplating van gevels en daken geven we het gebouw de uitstraling die past bij de profilering van het bedrijf. Strak wanneer het vooral functionaliteit moet uitstralen. Met een bepaalde sfeer wanneer het gebouw het eerste gezicht moet zijn van het bedrijf. De stalen beplating die wij op de staalconstructie aanbrengen, heeft dan het karakter van een doelbewust gekozen buitenbekleding.

Gevelbeplating

Voor de beplating van een stalen skelet bieden wij zowel standaard- als maatoplossingen. We beschikken over een mooi productengamma, geleverd door gekwalificeerde bedrijven. Het zetwerk doen we in onze eigen zetterij. Altijd in een hoogwaardige kwaliteit. Omdat wij deze werkzaamheden in eigen beheer houden, zijn we hierin zeer flexibel.

Dakbeplating

Ook in de dakbeplating bieden we een grote mate van verscheidenheid aan. We beschikken over een mooi productengamma, geleverd door gekwalificeerde bedrijven. Professionele monteurs bevestigen de kant-en-klare stalen platen op de bouwplaats aan het stalen skelet. Daarbij voldoen we aan alle veiligheidseisen.

Bevestiging en isolatie

Voor de isolatie maken wij gebruik van glas- of steenwol tot een dikte van 200 millimeter.

Grote variatie in beplating

Bentstaal is flexibel in staal. Voor de gevel- en dakbeplating betekent dit dat variatie mogelijk is in: