Staalconstructies en/of beplating. Dat is de corebusiness van ons bedrijf dat al ruim 60 jaar is gevestigd in IJsselstein, onder de rook van Utrecht. In vier geschakelde productiehallen zijn onze medewerkers iedere dag druk bezig om de kolommen en liggers gereed te maken voor plaatsing. De beplating kopen wij zoveel mogelijk in bij premium leveranciers. Bentstaal heeft daarmee een ruime projectcapaciteit in staalconstructies en beplating. Meer dan genoeg voor middelgrote en grote projecten.

Staalconstructie en beplating: veel in eigen huis

Nadat de staalprofielen aangekomen zijn, voorzien onze bankwerkers ze van alles wat de klant op de tekening heeft aangegeven. Daarna maken onze gekwalificeerde lassers ze constructief veilig. Onze CNC-aangestuurde zaagmachine combineert een grote mate van precisie met maximale flexibiliteit. Onze CNC-aangestuurde pons-knipmachine brengt op de millimeter nauwkeurig de gaten en uitsparingen aan waar die moeten zitten.

Veilig en nauwkeurig

Onze projectcapaciteit in staalconstructies en/of beplating is belangrijk. Maar veiligheid is nog belangrijker. Natuurlijk is onze projectcapaciteit erop gericht om onze klanten snel te kunnen helpen aan de staalconstructies en stalen beplating die zij nodig hebben. Maar daarmee mogen nauwkeurigheid en veiligheid nooit onder druk komen te staan. Daarom tekent iedere medewerker van Bentstaal ervoor dat hij nooit zal sjoemelen met waarden als veiligheidscriteria.

‘One stop shop’ voor staalconstructies en beplating

Bentstaal kan de opdrachtgever een prachtig gamma bieden aan stalen beplating. Daarvoor maken wij gebruik van het kwalitatief hoogstaand aanbod van door ons geselecteerde leveranciers. Omdat wij ontzorgen hoog in het vaandel hebben staan, bieden we de opdrachtgever een hele grote one stop shop voor zowel de staalconstructies als de stalen beplating.

Vanuit onze vier geschakelde productiehallen verzorgen wij zo staalconstructieprojecten in combinatie met allerlei soorten beplating tot en met 500 ton staal. Genoeg voor middelgrote en grote opdrachten. Onze productiecapaciteit is gericht op de utiliteits- en hallenbouw binnen Nederland.