Leverancier van Comflor staalplaat-betonvloer

Vooral in de renovatiebouw zijn staalplaat-betonvloeren essentieel. Bentstaal levert in dit segment de Comflor-vloeren van Dutch Engineering B.V. De stalen platen in combinatie met de THQ- of hoedliggers, SFB- of IFB-liggers maken het mogelijk om rank te bouwen, met een veel geringere vloerdikte bij een gelijkblijvende constructiesterkte. De Comflor staalplaat-betonvloer staat voor pure kwaliteit.

Efficiënt in aanleg

De Comflor staalplaat-betonvloeren laten zich makkelijk verwerken. Vrij eenvoudig kunnen we in korte tijd grote hoeveelheden vloerplaten in de constructie hijsen, om ze daar te monteren aan de THQ- of hoedliggers, SFB- of IFB-liggers. Het gebruik van de stalen platen heeft een positieve invloed op de hoeveelheid wapening in het beton. De uitvoering kan stempelvrij plaatsvinden. Daarmee kunnen de werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Veilig en stabiel

Nadat de stalen platen van de Comflor staalplaat-betonvloer zijn ingehesen en gemonteerd, vormen ze direct een veilige werkvloer. De platen fungeren als kipsteun voor de stalen liggers. De schijfwerking zorgt ervoor dat de constructie stabieler wordt. Ook wanneer het renovatieproject gereed is, dragen de Comflor staalplaat-betonvloeren bij aan de hogere stabiliteit van de constructie.

Over veiligheid gesproken: uit onderzoek is gebleken dat alle staalplaat-betonvloeren minimaal 30 minuten brandwerend zijn. Door wat extra wapening toe te voegen en de vloer iets dikker te maken, kan die tijd worden verruimd naar 120 minuten. Zonder extra brandwerende coating op de staalplaten.

Gewicht van staalplaat-betonvloer

Staal en beton. Deze bouwmaterialen associeer je niet direct met licht qua gewicht. Toch levert het gecombineerde gebruik ervan in de Comflor staalplaat-betonvloeren een belangrijke gewichtsbesparing op. Deze heeft een positief effect op de constructie en de fundering. Door de profilering van de staalplaten, kun je het betonvolume reduceren. Gecombineerd creëer je een efficiëntere vloerdikte. Comflor staalplaat-betonvloeren worden daarom door kenners geroemd om hun slanke en lichte uitvoering.

Service en ondersteuning

Bentstaal is leverancier van de Comflor staalplaat-betonvloeren van Dutch Engineering. Dit bedrijf biedt een uitgebreide service en ondersteuning. Gecombineerd met de expertise van Bentstaal is de keuze van een vloer in een renovatieproject opeens heel simpel.